Wednesday, July 6, 2011

Ceita nie dah lama tapi still nak ceita :Aisyah Zahra Birthday Bash Party with picture yang berjuta juta Anggur :)


Assalamualaikum & Hi peeps :)


Ceita nie agak lama tapi tak lama sangat sampai terlupa nak buat entry.Scroll lah pelan pelan sebab memang banyak picture :) Atin malas nak ceita panjang panjang :) korang ce lah tengok picture picture kat bawah nie :) * Tiba tiba belog nie berat* scroll lah pelan pelan sebab belog lambat macam siput *

"ALLAH SELAMAT KAN KAMU "
"ALLAH SELAMAT KAN KAMU"
Happy birthday budak bacin Aisyah zahra :)


Let the picture Talk :)


welcome to Aisyah zahra Birthday Bash party :)
 
Birthday gurls yang bucuk mucuk :D
Muka baru bangun tidur :)
agak blur sikit :)
Aisyah Zahra


goodies beg,candy bar & gula gula kapas :)
sticker sticker
~kegunaan untuk menempek kat dalam botol air mineral & gula gula kapas :)

tadaaa~

Air cap jenama Aisyah zahra :)
Jenama terbaeek dari ladang :)

Goodies bag for kids
hanya dak dak je dapat
yang kertu kertu tak dapat.
Aisyah is waiting for a guest
~ ke merenung masa depan cik aisyah oit??~
Hoping that guest is arrive
aisyah budak bacin :)


Kariah kariah surau :)
kariah surau yang di import khas dari surau Mutawakil Billah :)
Kariah surau terbaeek dari ladang :)
Sebelum tue selawat dan doa doa dulu :)
Selawat penyeri majlis :)

:)

Sebelum nak buat sesuatu
baca doa dan selawat
minta keberkataan :)

Abang zaini merangkap abang ipar


Anak bapak :)
muka sebiik sejibon :)


Aisyah dengan Tok yah :)
aisyah & haekal
budak budak yang bacin bacin tapi chumel :)

Aisyah dengan pak lang pulak
Aisyah memang merata rata dia jalan jalan time doa :)
budak baru dapat tapak kaki macam nie lah gayanya :)



Hassan :)
Tomey Tomey :)
motif ????
berdebar debar agaknya :)
muhahaha :D


Tue dia
Banner birthday untuk budak kecik nie
chumel plus terbaik dari ladang :)
*agak agak pernah tak mak aku buat birthday macam nie untuk atin masa kecik kecik???"
tengok banner nie teringat kartun carrie bear :)

Aisyah zahra turned 1 yeras old :)
Happy birthday budak bacin :)
semoga jadi anak yang soleha :)

Pergh..Sentap Mak Nyah!
Chantek sangat..
Part yang paling best kek tue..
SENTAP SENTAP :)


Sweet candy for kids :)
Tapi kertu kertu macam atin
lahap jugak benda nie :)
Nak nak biskut jalur jalur warna pink :)
Terbaeek :)

Coklat special edition untuk budak bacin nie :)
Limited edition
terbaeek dari ladang :)

Candy Bars for a kids
Memang TerBaeeeeeeeeeeeek dari ladang :)
sweet sweet sweet candy :)
Me??  i  likoeeeee :)

cup cake
bila tengok cup cake nie teringat
cup cake Dc  kat astro :)
Tapi aku berapa suka sangat.
tak berapa nak layan .
tak sedap plus gila bapak manis :)
nie bukan terbaeeek dari ladang!

Sentap lagi
Sebab waktu umur aku satu tahun
mana nak dapat buat birthday party yang grand grand macam nie
Plus plus sangat sangat chumel decoration nie :)
Memang terbaeeek dari ladang :)

I like this cake :)
totally :)
nak nak bear bear yang terpacak dekat atas tue..
teringat kartun carries bears yang fofular zaman kecik kecik
nak nak yang warna pinky tue :)
chumel kan kek nie :)

view dari atas :)
rainbow rainbow
kek nie memang meletap letus dan bombastik :)
tomey tomey :)

atin paling suka dengan picture nie
ce tengok aisyah tak sabar nak potong kek :)
dia sebenarnya geram tengok bear bear yang terpacak kat atas tue :)

aisyah cannot focus  when people take a picture
her eye staring at the cake :)
dia sebenarnya fokus dekat bear bear dekat atas tue :)

Mata still terpacak dekat bear bear atas kek :)
hanya mama dengan bapak dia je yang sempat berposing :)
budak nie??Nan hadoooo!
sibuk memikirkan strategi nak cabut benda alah tue :)

=
=
=
=
=
=

Kek carries Bear perisa coklat :)
Bole bole je :)
sedap jugak :)
tapi terlebih koko plus terlampau manis :)
Pergh,kalau ada diabetes nie..
Masuk ospital lah jawabnya :|
kek yang tak berapa nak layan sangat.

Birthday gurls ngan mama :)
muka terpaksa sebab kena makan .

The only niece in our family :)
Aisyah Zahra sayang bangat sama kamu :)

The picture is kinda cute
we ask aisyah to hold it ( pose)
and finally she did what we ask :)
she is a nature model :)
she pretty cute rite :)
Love aisyah sangat sangat :)
My mum always want take aisyah to do a commerical Ads :)
she so damn cute :)


She so cute when we ask to hold again pose like this :)
hahaha,chumel bila dia dengar arahan :)

Model wannabe
Aisyah Zahra :)
Purple with white
the good combination kan :)
kakak kakas with their child
aisyah bacin ngan Umayr :

mama dengan Aisyah zahra :)
depa nie chumel chumel
rasa nak cium cium je :)

Sweet picture
Aisyah with her opah :)
i like this picture so much :)
Mira mirot,Ayah and aisyah :)
Ayah sabar melayan  karenah aisyah :)

I am cute or not ???
love this smile :)
Tok ma merangkap Emak :)
emak yang cun melecun da bomb :)

Geng kertu kertu
opssssss!!!  :)
from the left :Mak jah ,Aunty Julia and my Emak :)

sempat dik non bermeeting :)


Part yang paling best :)
Edisi mengepam dan menternak lemak yang sudah terternak :)
Lauk ..Memang best untuk dilayan :)

edisi mengepam dan menternak lemak for ladies :)
Budak Bam Bam
Umayr dengan Ustaz Mutalib :)
Nasib baik dia tak nanges time nie :)

umayr bam bam :)
budak demuk yang bulat :)


Kak long dengan Kak diana :)
sweet family lah depa nie :)
kakak nie merangkap kawan baik kakak aku time sekolah :)
 
kak long with her friends
kak nie memang chantek
aku suka tengok :) kecik molek je.
Pergh,sekali anak ada 3 orang :)
ce tengok aisyah buat pose nakal :)

Models Models :)
Chantek chantek nak nak yang kak Putri :)
ibu yang cun melecun plus plus dia sangat sweet orangnya :)
Kak longs with his friends :)

Anak gadis :)
chumel chumel aisyah zahra :)

Anak gadis:Aisyah zahra yang chumel da bomb :)

Tue dia bukan main aisyah berposing dengan bibik anita :)
plus with her MR TEDDY

bukan main dapat bear bear yang besar gabak nie
se saat tak nak lepas kan :)
she totally obess dengan MR TEDDY NIE :)

i love my teddy
ce tengok bukan main sayang sangat sangat kat teddy nie :)
ekisted  dapat bear yang besar gabak :)

badan kecik
tapi ada hati nak heret bear tue
time nie dia bersungguh sunggu hold this teddy
kalau orang ambik menjerit bukan main :)
yang pasti ari tue bear nie kena heret sana sini dengan

cutenya still hold this bear
so sweet :)
actually dia takut kalau bear nie orang lain yang hold
so she hold tightly :)
kemut jugak dak nie :D

kinda cute kan :)

chumel kan :)
still hold this teddy walaupun badan still kecik molek :)
i love my teddy bear :)
Mr Teddy :)

still dengan teddy dia :)
Kak eka dengan aisyah Zahra :)



Mencari ketenangan :)
Haji zainal :)

Kariah surau wanita
aka merangkap jiran tetangga yang di import dari USJ :)

kak long dengan family ustaz Mutalib :)
Depa depa nie sangat chumel orangnya :)

Keeping up with abang dong & Family :)

abang Faizol and his family :)

Kak Zurina with her family :)
Keeping Up With Dr ZURINA & DR ADNAN :)

Gurls Cousin Club :)



hadiah  Yaww :)



hadiah dari pak ngah and Mak Ngah :)

Mr Teddy :)
Bear nie yang aisyah paling sayang sampai di heret sana sini
Hadiah khas dari kak Putri :)

dah agak nie mesti baju :)

Angah Dengan Alang
menempek  di tengah tengah hadiah :)

Umayr yang merenung :)
Plus dia tak nanges :)
Umayr with kak sandra :)

Umayr yang tengah seronok & layan main main dengan gula gula kapas
enjoy with his time
tak boleh belah time dia jilat jilat
nak makan :)
=
=
=
=
=
=
=
Tidur time
still with Mr teddy :)
Masa nak tidur pon nak heret teddy naik ke katil :)
tak mahu lepaskan  Mr teddy walaupun sesaat :)

Date :26/06/2011
venue: Home sweet home at Pinggiran Usj :) (umah kak long )
kredit to :Sang Photographer a.k.a Angah for this amazing picture

actually  birthday Aisyah 18/06/2010:)


Pejam celik pejam celik
Aisyah zahra dah turned 1 years
dah besar dah budak bacin nie :)
teringat waktu dia baby baby
time kak long pantang dekat umah emak & ayah
time tue dia fragile sangat sangat
plus plus sedap untuk digomol :)
Best dapat hold dia time baby plus tuck kan dia untuk tidur

Allah Selamat kan kamu Aisyah
jadi Anak Yang soleha ye :)

*Aku sentap time nie*
sebab apa dulu waktu kecik kecik mana ada nak sambut birthday yang grand grand macam nie
Nan hadooo!!
Best pulak tengok anak buah sambut birthday macam nie rupa :D

*sob sob sebab aisyah dah besar*
*  *
*tiba tiba atin tak tertepek dalam mana mana picture*
TIME tue ,malu malu :D
muahahaha :)


XOXO,
ATIN

Mekaceh baca :)


No comments:

Post a Comment

Post a Comment